Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при ускорение.
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеБили ми казал това твърдение на какво е базирано? Можеш ли да предоставиш технически документ в подкрепа на това?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеВ сайта пише за 2.0, че е с променливи фази. Затова и питам да ми посочиш източник, не че нещо...Новите бензинови и дизелови двигатели правят от новата Alfa 147 идеалната кола за тези, които могат да оценят удоволствието от шофирането.
Нейния спортен дух има мощно сърце. Двигател, който е в състояние да гарантира винаги нисък разход на гориво, великолепни нива на мощност и изключителна еластичност дори и при ниска скорост.
Избора на двигатели е наистина голям.
Двата 1.6 бензин и 2.0 с променливи фази на газоразпределение имат стойности на въртящия момент, близки почти до максимума от само 2000 оборота/минута.
EDIT: Вярно не е написано много ясно, но ако гледаме твоята гледна точка над това което пише в сайта излиза, че и този 120 коня 1.6 и той няма вариатор
По вярно от това, че съм го виждал с очите си не е ли достатъчно?Last edited by oem; d.m.y г., 16:29.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеОтварял съм двигатели 1.4, 1.6 и двата модела, 1.8, 2,0 и всичките си имам вариатор.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
http://ricambi.alfisti.net/product_i...TwinSpark.html
Знам, че става въпрос за нея.
Мотора AR 37203
Този мотор има вариатор и се води ЕКО. Софтуерно е ограничен за по ниска консумация на гориво. Сега точно на такъв съм му сменявал ремъци и ролки. Не спорете моляLast edited by oem; d.m.y г., 16:35.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеhttp://ricambi.alfisti.net/product_i...TwinSpark.html
Знам, че става въпрос за нея.
Мотора AR 37203
Този мотор има вариатор и се води ЕКО. Софтуерно е ограничен за по ниска консумация на гориво. Сега точно на такъв съм му сменявал ремъци и ролки. Не спорете моля
Comment
-
Първоначално публикувано от jazzman Покажи съобщениеКолегата е прав. Проверих и в ЕПЕР и двата 1.6 мотора на 147 имат един и същи вариатор. Така или иначе той едва ли е причина за дупка при ускорение.
Колеги смени дебитомера и ще се усмихнешАко искаш първо пробвай да го зачистиш да се убедиш, че ше има подобрение. Но най-добре после си купи нов. Ако не ти е ясно как питай ще обясним, че много лесно може да го допреебеш тотално.
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеСамо да спомена че от тоя цитат дето си го постнал излиза че само 2.0 е с променливи фази
Написано е ясно: "Двата" - тази дума е определение, че става въпрос и за двата.Last edited by oem; d.m.y г., 16:56.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеTS без вариатор? Колега... айде моля!Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от vencialfa Покажи съобщение1.6 105 коня е без вариатор:Last edited by oem; d.m.y г., 19:55.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Не искам да ангажирам никой с моето мнение, но когато си търсех 147-ца и обикалях насам натам...Навсякъде ми казваха(а и бях чел някъде), че 105 коня 147-ца НЯМА вариатор и затова не "тракат", докато 1,6 и 2,0 заради наличието на такъв е много вероятно да "потракват"...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщениеколеги нямат вариатор тези с 105к.с. мотори на моята сменях изгорял клапан и знам със сигурностDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment